Uniformsmuseet på söndag september 11, 2022

Nyhetsbrev från Föreningen Böste Läge. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Uniformsmuseet i Klagstorp

Föreningen bjuder sina medlemmar på en guidad visning, kaffe och kaka på Uniformsmuseet i Klagstorp nästa söndag, begränsat antal platser.

Uniformsmuseet Uniform Collection är Sveriges nya stora museum med civila och militära yrkesuniformer från 1900-talet. Vi kommer besöka museet och ta del av den unika samlingen av autentiska civila och militära uniformer från 1850 och framåt. Men det handlar inte bara om kläderna, det handlar mer om människorna som bar dem och deras historier. Den guidade visning blir med skådespelaren Thomas Krantz, som berättar och rycker oss med i historien.

Grundaren Nicklas Östergren bor några km norr om Böste, var tidigare sångare i Noice, har samlat och ägnat mycket tid till att förse film och TV med autentiska uniformer. De är nu inne på sin tredje säsongen av Uniformsmuseumet som ligger i Klagstorps gamla kommunhus.

Föreningen bjuder på inträde, guidad visning och vi avslutar med kaffe och kaka i deras fina retrocafé. Platserna är begränsade till 15/grupp. Om vi blir 2 grupper, startar en grupp med fika.

OBS! Antalet platser är begränsat, så anmäl på en gång!

Anmäl sker till info@bostelage.com  gärna så fort som möjligt men senast fredag. Gratis för medlemmar (För icke medlemmar kostar det 200:- ) 

Var: Byggmästaregatan 8, Klagstorp

När: Söndagen den 18:e september, kl 14:00

Välkomna hälsar Föreningen Böste Läge!

Läs mer om museet här:

www.uniformsmuseet.se

Hur man blir medlem:

www.bostelage.com/foreningen/bli-medlem/Tipsa en vän

Vid frågor eller kontakt: info@bostelage.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Det är Föreningen Böste Läge som ligger bakom utskicken. Om du vill veta mer om föreningen eller vad vi gör, se vår hemsida

www.bostelage.com

Om du vill avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: