Grusvägarna

Vägunderhåll

Grusvägarna genom läget sköts traditionellt av husägarna själva. För att förenkla arbetet samlar vi varje år ihop en summa pengar för underhåll.

Detta är ett privat initiativ, detta är inte en förening och har inte något med Föreningen Böste Läge att göra. Läs mer nedan.

Vem

Det är en frivillig avgift för er som använder vägen eller har fastighet utmed vägarna, oavsett sommar- eller åretruntboende. Vi tar givetvis gärna emot bidrag av andra också. 

Var/vad

Vi har inga ambitioner på att få en perfekt väg, men vill försöka hålla den kör- och gångbar på en rimlig nivå.

Sträckan gäller hela Löjtnant Flinths väg, samt avstickare från denna och Böste Brunnaväg. Arbetet består främst i att fylla i gropar men även viss snöröjning och ibland avhyvling på sträckor där det behövs och kan göras.

Förening? 

Föreningen Böste Läge skall inte arbeta med vägfrågor, men uppmuntrar gärna att det händer bra saker i läget. Därför ligger denna information på föreningens hemsida, men det är för övrigt ett rent privat initiativ som inte har något med föreningen att göra. Detta är och kommer inte vara en vägförening eftersom det medför helt andra krav, kostnader och ålägganden. 

Arbetet med vägen bygger på att det kommer in tillräckligt med pengar som täcker de direkta omkostnaderna som faktureras av externa aktörer som hjälper oss.

Betala

Avgiften är 250:- per år.

Betala in på kontonr 6821 – 297 576 372 i Handelsbanken

Det går även bra att Swisha, kontakta via mail så får ni mer information.

Viktigt: Skriv er gatuadress och efternamn, tex: LFV 85, Karlsson på inbetalningen så att vi vet vem som betalt.

Tacksamma om ni även skickar ett mail i samband med betalningen så att vi kan se att det kommit in och kan följa upp vid problem eller informera om det behövs.

Skriv. Namn, gatuadress och mailadress till: vag@bostelage.com 

Vid frågor:

vag@bostelage.com