Sillens lilla dag, Böste maj 1, 2022

Nyhetsbrev med senaste nytt.Sillens lilla dag


För tre veckor sedan strandstädning och korvgrillning, idag uppskattad föreläsning om Böstes huggormar och nästa vecka blir det Sillens lilla dag. Känns som vi rivstartar föreningens aktiveter. Läs mer här.

Nu på söndag anordnar föreningen för tredje året ”Sillens lilla dag” på Böste strand. Klockan 11.oo samlas vi på stranden nedanför Böste Sjögränd, de som vill prova fiskelyckan kan åka ut i några mindre roddbåtar. Det finns en del redskap att låna, men om ni har egen fiskeutrusning och flytvästar är det bra om ni tar med det.

Under tiden på stranden förbereder vi stekt sill och vid 12-tiden kan man köpa Böstes numera berömda sillamackor. Det kommer även att finnas kokt korv och dryck. Om det är fullt i båtarna eller ni inte vill fiska, ses vi helt enkelt på stranden för att äta en bit mat och umgås.

Sillens lilla dag är öppet för alla, men medlemmar köper mat  till väldigt reducerade priser. För att bli medlem eller betala för 2022, se längre ner i mailet. Medlemskap går även att lösa på plats.

Så kom och fira Sillens lilla dag, nu på söndag den 8:e, 11.00-13.00

Välkomna !

Styrelsen, Föreningen Böste LägeMedlemskap 2022

Det är nu en bra bit in på det nya året och det är hög tid att betala in årets medlemsavgift till Föreningen Böste Läge!

Kostnaden är 150:- per medlem och år. Medlemskapet är personligt, betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Betala in på bankgironummer 5258-5643. Glöm inte att skriva namn och/eller medlemsnummer. 

Ny medlem eller mer info, se vår hemsida.

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt.


Planerade aktiviteter 2022

10 April  Strandstädning & Grillning

1 MajBöste berättar – Huggormar

8 Maj              Sillens Lilla dag

1 Juli              Glassregn

8 Juli              Stråkoktett i Hannas trädgård

10 Juli            Årsmöte

10 Juli            Sandskulpturtävling

10 Juli            Sommarfest

15 Juli            Glassregn

29 Juli            Glassregn

31 Juli            Böste loppet

14 Aug           Böste Berättar

18 Sept          Böste Berättar

15 Okt            Vinprovning

25 Nov           Julgranständning

En del datum och aktiviteter är fortfarande preliminära. För mer information om vad aktiviteterna innebär och tider finns på föreningens hemsida: www.bostelage.com/events/Vid frågor eller kontakt: foreningenbostelage@gmail.com

Du kan enkelt och närsomhelst avregistrera dig genom länken längst ner i mailet.

MvH

Föreningen Böste Läge

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: