Sommaraktiveteter i Böste 2021 juni 10, 2021

Nyhetsbrev från Föreningen Böste Läge. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Årets aktiviter

Sommaren har kommit till Böste, även om inte allt är som vanligt händer det en hel del. Boka in årets aktiveter för att inte missa någotn!

Böstedagen firar vi den 4 juli med Årsmöte, Sandslottstävling och Sommarfest. Förra årets ”glassregn” var väldigt uppskattat, i sommar ökar vi till tre fredagar.

I Bösteloppet startar en grupp för barn och en för vuxna, dessutom har vi lagt in en tid för er som föredrar att gå. I slutet av september blir det vinprovning och även om det känns långt bort, har vi även planerat in jugranständningen.

Mer information om tider, platser och aktiviteter finns på vår hemsida, under kalender. Klicka här:

www.bostelage.com

2 Juli kl 17:00, Glassregn

4 Juli kl 10.00, Årsmöte

4 Juli kl 15.00, Sandskulpturtävling

4 Juli kl 17.00, Sommarfest

16 Juli kl 17.00, Glassregn

30 Juli kl 17.00, Glassregn

1 Augusti kl 10.00 Bösteloppet för barn

1 Augusti kl 10.30 Bösteloppet, promenade

1 Augusti kl 11.00 Bösteloppet för vuxna

25 September, kl 15.00 Vinprovning (nytt datum)

26 November, kl 18.00 Julgranständning

Håll utkik på hemsidan och mailen, fler aktiviteter kan dyka upp. Eftersom vi inte vet hur rekommendationerna ser ut längre fram, kan aktiviteterna ändras, justeras och anpassas.

Glad sommar önskar

Föreningen Böste Läge!


Boule

Föreningen arrangerar ingen boule i år eftersom vi saknar en eldsjäl för detta. Om någon av er är intresserad att hålla i det, får ni gärna höra av er, så går vi ut med datum. Vi äger bouleklot som är fria att låna av föreningens medlemmar, kontakta oss på mail för att låna.

info@bostelage.com


Medlemsavgift 2021

Trots att Föreningen Böste Läge är det viktigaste som finns, kan det vara lätt att glömma att betala medlemsavgiften, så här kommer en påminnelse. …..

Kostnaden är 150:- per medlem och år. Medlemskapet är personligt, betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Betala in på bankgironummer 5258-5643. Glöm inte att skriva namn och/eller medlemsnummer. 

Ny medlem eller mer info, se vår hemsida.

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt.Tipsa en vän

Vid frågor eller kontakt: info@bostelage.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Det är Föreningen Böste Läge som ligger bakom utskicken. Om du vill veta mer om föreningen eller vad vi gör, se vår hemsida

www.bostelage.com

Om du vill avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: