Böstepresent till alla! december 19, 2020

Nyhetsbrev från Föreningen Böste Läge. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Böcker

Året är snart slut och det blev kanske inte riktigt vad vi tänkt oss. Aktiviteter har ställts in, ställts om och lagts till. Lagom till jul har vi blivit färdiga med ett av årets projekt, Böste böcker.

För drygt 20 år sedan kom böckerna ”Böste – Till Flydda tider återgår” och ”Böste – Det var en gång” som skrevs och gavs ut av Rune Skarvik. Tack vare Runes döttrar Cecilia och Viveca, har Föreningen fått rättigheterna att scanna in och göra dem tillgängliga på vår hemsida. Där går det att läsa och bläddra i böckerna.

De båda böckerna har på senare tid varit svåra att få tag på och vi hoppas härmed göra dem mer tillgängliga till en större publik under många år framöver. Vi är stolta att presentera denna lilla julklapp till alla medlemmar och ni som är intresserade av Böstes historia.

Böckerna hittar ni på hemsidan www.bostelage.com   > Om Böste Läge > Böcker 

Till slut vill vi i Styrelsen tacka alla medlemmar för det gångna året, vi önskar er en trevlig läsning framför brasan i jul  och framförallt:

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!Tipsa en vän

Vid frågor eller kontakt: info@bostelage.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Det är Föreningen Böste Läge som ligger bakom utskicken. Om du vill veta mer om föreningen eller vad vi gör, se vår hemsida

www.bostelage.com

Om du vill avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: