Veckans aktiviteter i Böste juli 20, 2020

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.



Veckans aktiviteter

Det blir en aktiv vecka i Böste! Denna vecka bjuder Föreningen Böste Läge på intensiv träning, boule och glass.


ZUMBA

Nu på onsdag finns det möjlighet att prova Zumba i Böste!

Denna dansbaserade gruppträning med i huvudsak latinamerikans musik sätter igång hela kroppen och involverar både dans och aerobiska övningar. Vi utlovar mycket svett, musik, kul och bra sommarträning. Anette Mattsson är Zumbaledare och vi håller till utomhus i deras trädgård på säkert avstånd från varandra. Missa inte denna möjlighet att prova på Zumba!

När:Nu på Onsdag 22/7 klockan 18.00

Var: Böste Strandväg 56.

Hur: Träningsklädd och vattenflaska

Vem: Alla är välkomna, nybörjare och ni som provat tidigare. Gratis för föreningens medlemma. (För icke medlemmar eller gäster kostar det 50kr )


TORSDAGSBOULE

Trots regn var vi ett gäng som spelade boule för några veckor sedan, nu på torsdag är det dags igen. Har du inte spelat innan så är det inga problem, klot finns att låna, vi förklarar reglerna och alla är glada nybörjare. Kom och prova, spela eller titta bara förbi.

 

När: Torsdagen den  23.e juli klockan 18.00

Var: Gamla fotbollsplanen


GLASSREGN

För några veckor sedan hade vi kanske årets mest uppskattade aktivitet, på fredag är det dags igen. Föreningen bjuder alla barnen i Böste på glass!

Håll utkik och lysna efter Glassbilen vid 17-tiden.

När: 23:e juli, nu på fredag!

Var: Korsningen Löjtnant Flinths Väg och Böste Brunnaväg

(Vi har satt barngränsen på  0 -100 år)


MEDLEMSKAP 2020

Det är sedan länge nytt år och för er som ännu inte har betalat in 2020 års medlemsavgift, är det hög tid att göra det nu.

Kostnaden är 150:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Glöm inte att skriva namn och/eller medlemsnummer.

 

Nya medlemmar:

Betala in 150:- på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress.  Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Skicka även dessa uppgifter till: info@bostelage.com

Medlemskapet är personligt, betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor info@bostelage.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.

 


 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste. Det är Föreningen Böste Läge som ligger bakom utskicken. Om du vill veta mer om föreningen eller vad vi gör, se vår hemsida

www.bostelage.com

 

Skulle du vilja avsluta din prenumeration

klicka här.

 

Kategori: