Aktiviteter i veckan, Böste juli 8, 2020

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Veckans aktiviteter

I helgen hade vi Föreningens årsmöte med bra uppslutning, men inför sandslottstävling och fika på stranden jobbade naturen emot oss.

Vi tar nya tag! I morgon torsdag är det dags för boule och på fredag bjuder vi glass till barnen. Läs om detta i vårat mail!


TORSDAGSBOULE

Vi har planerat in två Boule kvällar, nu på torsdag är första omgången. Har du inte spelat innan så är det inga problem, klot finns att låna och alla är glada nybörjare. Kom och prova, spela eller titta bara förbi.

 

När: Torsdagen den 9:e och 23.e juli klockan 18.00

Var: Gamla fotbollsplanen


Glassregn!

På fredag bjuder föreningen alla barnen i Böste på glass!

Håll utkik och lysna efter Glassbilen vid 17-tiden.

När: 10:e juli, nu på fredag!

Var: Korsningen Löjtnant Flinths Väg och Böste Brunnaväg

(Vi har satt barngränsen på  0 -100 år)


Sand

I söndags hölls Böstes årliga sandskulpturtävling. Tyvärr påminde vädret mer om sen höst än en skön sommardag. En ordentlig regnskur gjorde att några avbröt, en del dök upp efteråt och några tappra sandkonstnärer trotsade vädret helt. Tyvärr uteblev också den röstande publiken. Vi genomför just nu en omröstning på Böstes Facebook grupp. Det var totalt 6 tävlande, rösta på er favorit genom att ge tummen upp för den som ni tycker skall vinna. Max en röst per person, rösterna räknas på fredag. Har ni inte tillgång till FB, kan ni rösta genom att skicka ett mail till info@bostelage.com.

Prisutdelning sker på fredag när vi väntar på Glassbilen!
Medlemskap 2020

Det är sedan länge nytt år och för er som ännu inte har betalat in 2020 års medlemsavgift, är det hög tid att göra det nu.

Kostnaden är 150:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Glöm inte att skriva namn och/eller medlemsnummer.

 

Nya medlemmar:

Betala in 150:- på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress.  Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Skicka även dessa uppgifter till: info@bostelage.com

Medlemskapet är personligt, betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor info@bostelage.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.

 


 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste. Det är Föreningen Böste Läge som ligger bakom utskicken. Om du vill veta mer om föreningen eller vad vi gör, se vår hemsida

www.bostelage.com

 

Skulle du vilja avsluta din prenumeration

klicka här.

 

Kategori: