Strandstädning i morgon söndag april 18, 2020

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


BÖSTE LÄGE - BÄSTA LÄGE

Strandstädning

Hej, en liten påminnelse…..

Som vi skrivit i tidigare utskick är det strandstädning i morgon. Vi börjar städningen klockan 11.00 och sprider ut oss på behörigt avstånd på stranden för att letar stort och smått. Sopsäckar finns att hämta hos Borselius längst i öster, och hos Challis i väster. Sprid er gärna en bit utanför Böstes gränser. Skräpet lämnas på ett släp som står uppställt på fotbollsplanen. Tyvärr måste vi ställa in korvgrillningen som vi enligt tradition brukar ha efteråt. 

När. Söndagen den 19:e april klockan 11-13

Var: Stranden.

Grillning: Inställt

Trots de rådande omständigheterna hoppas vi på en trevlig stund och åtminstone en renare Böstestrand.

Välkomna !Medlemskap 2020

Det är nu nytt verksamhetsår och dags att betala in årets medlemsavgift!

Kostnaden är 150:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Glöm inte att skriva namn och/eller medlemsnummer.

Nya medlemmar:

Betala in 150:- på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress.  Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Det är bra om ni även mailar även dessa uppgifter till oss.

Betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor info@bostelage.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste. Det är Föreningen Böste Läge som ligger bakom utskicken. Om du vill veta mer om föreningen eller vad vi gör, se vår hemsida

www.bostelage.com

Skulle du vilja avsluta din prenumeration

klicka här.

Kategori: