Sillens lilla dag, nu på söndag i Böste maj 6, 2019

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Sillens lilla dag


Nu på söndag anordnar föreningen för andra året ”Sillens lilla dag” på Böste strand. Klockan 11.oo samlas vi på stranden nedanför Böste Sjögränd och åker ut i två mindre roddbåtar för de som vill prova fiskelyckan. Det finns en del redskap att låna, men om ni har egen fiskeutrusning och flytvästar är det bra om ni tar med det.

 

Under tiden på stranden förbereder vi stekt sill och vid 12-tiden kan man köpa Böstes numera berömda sillamackor. Förra året tog de snabbt slut, så i år har vi har laddat upp med mer. Det finns även korv och dryck till försäljning. Om det är fullt i båtarna eller ni inte vill fiska, ses vi helt enkelt på stranden för att äta en bit mat och umgås.

Sillens lilla dag är öppet för alla, men medlemmar köper mat och dryck till reducerade prisert. För att bli medlem eller betala för 2019, se längre ner i mailet. Medlemskap går även att lösa på plats.

 

Så kom och fira Sillens lilla dag, nu på söndag den 12:e, 11.00-13.00

Välkomna !Medlemskap 2019

Det är nu nytt verksamhetsår och dags att betala in årets medlemsavgift!

Kostnaden är 150:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Glöm inte att skriva namn och/eller medlemsnummer.

Nya medlemmar:

Betala in 150:- på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress.  Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Om ni inte får plats med all information på inbetalning, maila oss med kompletterande uppgifter. Vid slutförd betalning, erhålls ett medlemsnummer via mail. 

Medlemskapet är personligt, betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor, foreningenbostelage@gmail.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.Vid frågor eller kontakt: foreningenbostelage@gmail.com

Du kan enkelt och närsomhelst avregistrera dig genom länken längst ner i mailet. 

MvH

Föreningen Böste Läge 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: