Julmys i Böste november 22, 2018

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Snö

Julgranständning i Böste!

Tiden går fort! Med drygt en månad kvar till jul, bjuder vi in (eller snarare ut) till lite julmys i Böste. Böstegranen kommer snart att resas vid gamla Cementgjuteriet (Fritidsmöbler) och den sista November tänder vi de fina ljusen. Förra årets var det väldigt stor uppslutning, kul! Däremot var jultalet nog bland det kortaste, frågan är om det blir lika kort i år? Vi utlovar åtminstone glögg, pepparkakor, lite julmys och mängder med snö (om vädret tillåter).

Nästa fredag!

Alla är hjärtligt välkomna fredagen den 30/11 klockan 17.00


Granbild

Medlemskap

Även icke medlemar är välkomna att delta på fredag. Ni som fortfarande inte har blivit medlem och vill stödja föreningen, får gärna bli det.

Kostnaden är fr.o.m nästa år 200:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress. Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Om ni inte får plats med all information på inbetalning, maila oss med kompletterande uppgifter. Vid slutförd betalning, erhålls ett medlemsnummer via mail. Betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor, foreningenbostelage@gmail.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.


Vid frågor eller kontakt: foreningenbostelage@gmail.com

Du kan enkelt och närsomhelst avregistrera dig genom länken längst ner i mailet.

MvH

Föreningen Böste Läge

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: