Sommarfest i helgen, Böste juli 4, 2018

Nyhetsbrev från Föreningen Böste Läge. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Hej Böste vänner!

Sommaren och värmen har verkligen kommit till Böste! Då kan det vara svårt att hålla reda på dagarna och vad som händer. Vi vill därför skicka en liten påminnelse om vad som sker i helgen. Några få platser finns kvar på golfen på lördag, och på söndag blir det sandslottstävling, grillning mm. Läs mer längre ner i mailet.


SOMMARFEST I BÖSTE

På söndag är det dags igen för den uppskattade traditionen med gemensam grillning och fest, en enkel men trevlig möjlighet att träffas i byn. Vi var många förra året och hoppas att ännu fler har möjligt att delta i sommar. Även i år är det i Göranssons trädgård, Böste brunnaväg 1 (gamla lanthandeln), nu på söndag den 8:e juli.

Vi har flera punkter på programmet denna dag, kom och var med på en eller flera aktiviteter!


10.30-12.00 Sandskulpturtävling för egna lag (ingen begränsning på antal deltagare i lagen) på stranden nedanför sjögränd, med korande av vinnare på kvällen hos Göranssons. Kom och bygg eller titta.

15.00 – 17.00 Lekar och tävlingar för stora och små i lag med samlingspunkt i Göranssons trädgård.

16.30 Tänds grillarna hos Göranssons

Det kommer finnas ett antal sittplatser men tag gärna med filtar eller liknande för att kunna sitta på gräsmattan om sittplatser inte kommer vara tillräckliga. Ta med mat och tillbehör själv, grillar finns. Efter maten bjuds det på kaffe. Vi hoppas även denna gång på fint väder, men vid regn kommer det att finnas tält, så tveka inte att komma. Grillningen är för medlemmar, men vi vill hålla det öppet att ta med vänner och släkt som är på besök, därför finns det en bössa för att kunna ge en frivillig gåva till föreningen under kvällen. Om någon vill bli medlem, se ltidigare mail.

Med hopp om en trevlig dag

Föreningen Böste Läge

J-O & Pia GöranssonBÖSTEGOLF

Det finns 3 platser kvar till lördagens golf. Startavgift på 50 SEK erläggs före start. Samling 09.30 på Trelleborgs GK

Anmälan sker till lg_tott@yahoo.se med namn, Golf-ID och mobilnummer.

Välkomna!

Föreningen Böste Läge

Lars G Nilsson


FÖRENINGENS ÅRSMÖTE

Nästa Söndag är det dags för föreningens årsmöte. Kom, vi ses där!!

När: Söndagen den 17 juli, klockan 14.00
Var: Böste Strandväg 36 A (Gamla Skolan vid Fritidsmöbler)


RÄTTELSE

I förra utskicket hade överskrifter och stycken hoppat runt lite. All information är riktigt och rätt, men kom i fel ordning. Hoppas ni ändå förstod.Med vänliga hälsningar

Föreningen Böste Läge

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: