Loppis i Böste 10/6 juni 1, 2018

Nyhetsbrev från Föreningen Böste Läge. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Loppis 10/6

Hej

Tillräckligt många har anmält att de skall vara med och sälja på Loppisen nästa söndag, så den blir av som planerat. Loppisen börjar 10.00, ni som skall sälja bör vara där en stund innan och börja ställa fram era saker.

VAR: Utanför gamla Fritidsmöbler/Cementgjuteriet

NÄR: Söndagen den 10/6

TID: 10.00-15.00

Alla andra är välkomna att fynda!

mvh

Föreningen Böste Läge


Bli Medlem i Föreningen Böste Läge!

Kostnaden är 100:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress. Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Om ni inte får plats med all information på inbetalning, maila oss med kompletterande uppgifter. Vid slutförd betalning, erhålls ett medlemsnummer via mail. Betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor, foreningenbostelage@gmail.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.


Vid frågor eller kontakt: foreningenbostelage@gmail.com

Du kan enkelt och närsomhelst avregistrera dig genom länken längst ner i mailet.

MvH

Föreningen Böste Läge

Tipsa en vän

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: