Sill o loppis maj 17, 2018

Nyhetsbrev från Föreningen Böste Läge. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Hej Böstevänner

Tack till alla er som kom på ”Sillens lilla dag” i Böste. Det blev en skön och härlig dag på stranden då vi hade mer tur med vädret än med fisket. De flesta valde att stanna kvar på land, men två båtar med tappra fiskare drog ut. Som tur är hade vi förberett med sill och Böstes godaste sillamackor serverades direkt från stekbordet. Hade vi haft mera sill, skulle vi säkert sålt slut på dem också. Kanske blir detta en trevlig tradition att fortsätta med?

Loppis

Nästa aktivitet som föreningen anordnar är om en månad. Söndagen den 10/6 arrangerar vi loppis i Böste där alla medlemmar får vara med och sälja sina saker. Rensa inför sommaren på allt ni vill bli av med. Sälj det och fynda sedan på andra saker ni kan behöva. Vi återkommer längre fram med tid, plats och mer information.

Med vänliga hälsningar

Föreningen Böste Läge


Glad fiskare som inte fick napp ute i båten, men lyckades ta hem många fiskar ändå. Bertil Lundin gissade rätt på 72 fiskar i burken.


Bli Medlem i Föreningen Böste Läge!

Kostnaden är 100:- per medlem och år, oavsett medlemskap. Betala in på bankgironummer 5258-5643. Viktigt att ni uppger ert namn och e-mail adress. Om ni har fastighet i Böste, ange då även denna adress. Om ni inte får plats med all information på inbetalning, maila oss med kompletterande uppgifter. Vid slutförd betalning, erhålls ett medlemsnummer via mail. Betalar ni för flera medlemmar gör ni en betalning per medlem.

Information om föreningen skickas ut via föreningens nyhetsmail och på föreningens informationstavla i byn. Kontakta oss för medlemskap eller frågor, foreningenbostelage@gmail.com

Genom medlemskap stöttar man det arbete som utförs, ju fler medlemmar, desto bättre ekonomi och mandat får vi att genomföra aktiviteter och dylikt. Som medlem och fastighetsägare i Böste har man rösträtt vid eventuella omröstningar (max en röst per fastighet). Boende utanför Böste är varmt välkomna att bli stödmedlem och har då samma tillgång till aktiviteter och information som övriga medlemmar.


Vid frågor eller kontakt: foreningenbostelage@gmail.com

Du kan enkelt och närsomhelst avregistrera dig genom länken längst ner i mailet.

MvH

Föreningen Böste Läge

Tipsa en vän

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: