Böste Berättar februari 20, 2018

Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Böste Berättar

Vi vill bjuda in till en ny del av föreningen som vi kallar för ”Böste Berättar”. Vi är ett litet samhälle med många olika människor och varierad bakgrund, intresse och historia. Utifrån nyfikenhet, att träffas och lära sig mer om nya saker, har vi skapat Böste Berättar. Vi tror att om någon har något intressant att berätta, finns det alltid folk som är intresserade att lyssna, och tvärtom.

Det kan vara berättelser om Böste, sitt jobb, sin hobby, erfarenheter, något man brinner för eller vill dela med sig av. Återkom gärna till föreningen om ni har förslag på personer eller om det är något du kan tänka dig att berätta om, så planerar vi in tid och plats. Vi tror att vid ett berättartillfälle kan det skifta mellan högt och lågt, mycket folk till några få, men att det ändå är värt ett möte och berättelse. För att delta krävs det bara att man är medlem i föreningen. Möjlighet att lösa medlemskap finns vid varje tillfälle.En designers berättelse

Först ut att berätta sin historia är möbeldesignern Stefan Borselius som är bosatt i Böste och en av medlemmarna i föreningens styrelsen. En berättelse om varför han blev formgivare, hur han jobbar, om designprocessen och vad han gjort som möbeldesigner.

När: Söndagen den 11 mars, klockan 16:30

Var: I ateljen, Löjtnat Flints väg 83, ingång från öster.

Vem: Alla Medlemmar (går att bli medlem på plats).

Osa: För vår planering får ni gärna höra av er om ni kommer, men det går också bra att dyka upp spontant.

OBS. Vi väntar fortfarande på att få föreningens bankgironummer. För att delta räcker det därför med att ha anmält sitt intresse för föreningen eller göra det på plats.

Välkomna!


Snö


Medlemskap

Detta är ett utskick från Föreningen Böste Läge, ni som fortfarande inte har anmält intresse för att bli medlem och vill stödja föreningen, får gärna maila namn och adress, så kontaktar vi er. Medlemsavgiften är 100:- per person och gäller för hela 2018.

För alla er som redan har anmält intresse för medlemskap i föreningen, vill vi bara säga att vi inte glömt eller missat er. Vi är väldigt glada för intresset! Vi inväntar nytt bankgironummer och kommer att kontakta er snart.


Vid frågor eller kontakt: foreningenbostelage@gmail.com

Du kan enkelt och närsomhelst avregistrera dig genom länken längst ner i mailet.

MvH

Föreningen Böste Läge

Tipsa en vän

Du får detta nyhetsbrev eftersom du bor i eller visat intresse för Böste . Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Kategori: